CMS


Ett webbpubliceringsverktyg för Er som vill spara tid på att uppdatera Er hemsida manuellt och utföra det via ett användarvänligt gränssnitt som lagrar innehållet i en databas.Har Ni råd att förlora tid?
För att få besökarna intresse att återvända gäller att hålla hemsidan uppdaterad och ny, hela tiden. Det är ofta ett mycket tidskrävande arbete som tidigare har fått göras manuellt genom program såsom Dreamweaver och Frontpage eller genom en webbyrå, som kostar pengar.

Numera finns det ett enklare sätt att hålla hemsidan uppdaterad och fräsch genom ett mer automatiserat system som sköts helt via nätet.


Flera fördelar
Förutom att Ni slipper blanda in andra som ska göra ändringar såsom bildbyte, texter och menyer, så finns det alltid tillgängligt online. Ni behöver bara logga in på er admin del, oavsett var Ni befinner Er i världen. Upplägget är sådant som påminner om ordbehandlaren Word och är väldigt lätt att lära sig och dessutom ingår utbildning hos oss av systemet tills Ni känner att Ni behärskar det. Alla ändringar görs "live" och syns direkt på nätet.

Möjligheterna är stora och varje cms skräddarsys så att det passar Era behov. Självklart går det att kombinera ett cms så att vissa delar av hemsidan kan byggas i Flash, Java, PHP eller annat.
Blogg, forum, bildgalleri eller varför inte e-handel? Valfriheten är Er.

Kontakta oss för mer information.