E-post


Självklart behöver Ni inte beställa webhotell för att lägga er epost hos oss.
Det går lika bra att endast beställa epost.Idag är det inte självklart att man har sina Internetrelaterade tjänster samlade hos ett och samma företag. Många har valt att ha hosting på ett ställe, domäner på ett annat och epost på ett tredje.

Vi erbjuder epostlösningar på våra mailservrar med ett standardspamfilter och virusskanning, för en trygg och säker drift.
Skulle detta standardpaket inte räcka erbjuder vi ett extra spamfilter som tar bort upp till 85% av spam.

Vidarebefordring av epost

Ni kan vidarebefordra Er epost via oss t ex namn@dindomän.se till någon annan epost Ni använder, kanske via Er Internetlevarantör eller gratis-epost från hotmail eller lliknande.

Webmail

Är Ni på resande fot, hemma eller på semester så finns det ett sätt att alltid hålla sig uppdaterad med företaget och inte missa viktiga mejl bara för att Ni inte är inne på kontoret. Genom vår webmail kan Ni logga in och ombesörja Era mejl oavsett var Ni befinner Er.

Upplägget är sådant att varje användare har 25mb till sitt förfogande att via vår server sköta om epost innan de laddas ner på Er dator. All epost ska så småningom tankas ner på den dator ni använder och webmailen är således bara en tillfällig brevlåda.

Klicka här för att komma till vår webmail direkt.