Företaget


NMU AB levererar internetrelaterade tjänster såsom domänregistrering / domänhantering, webhosting, webdesign och bevakningstjänster inom varumärken på Internet ( domain name monitoring™ ), till alla utom privatpersoner.Vårt ledord stavas - service

Vårt ledord har alltid varit service. Vi ger våra kunder en seriös relation genom vår professionalitet och en hög nivå av service via en fast kontaktperson. Detta har vi gjort sen dag 1 och har gett oss ett rykte vi värnar om. Oavsett stort eller litet företag leverar vi samma nivå av kvalitet och service. Det gäller även vår support som är kostnadsfri för våra kunder, där vi har en unik filosofi om att hjälpa till så långt vi kan, även om problemet inte ens har någon anknytning till oss!

Trygg och säker drift

Vår serverpark står i västra hamnen i Malmö och har självklart det allra senaste i både drift och underhåll. Varje maskin har övervakning av intrång, virusskydd och all epost skannas. All trafik övervakas och information säkerhetskopieras regelbundet så att våra kunder alltid har backup på sina hemsidor.

Vi har varit igång sedan 1999 och är för närvarande 7 personer på kontoren i Malmö och Stockholm. Sedan starten med att bara erbjuda tjänster inom domäner har vi utökat vår verksamhet till hostingtjänster som webhotell, epost, webmail, hemsidor, cms och installation.

Vår kärnverksamhet är domänhantering och vi har skaffat en gedigen erfarenhet inom området efter närmare 10 år i branschen.
Hos oss behöver den lilla kunden inte känna sig för liten och den största kunden får den uppvaktning service, expertis och tjänsteutbud han behöver. Ni är alltid en viktig kund till oss och aldrig en i mängden.

Våra kunder finns i hela skandinavien och varierar mellan stora och små. Se närmare av vad några av dem säger i vår portfölj.