SpamfilterEtt effektivt filter för Er som tröttnat på all spam.


Tills vidare har vi löst problemet med SPAM, genom att låta det stå "*****SPAM*****" i ämnesraden för all SPAM-klassad mail. På detta vis har våra användare själva kunna skapa en "regel" och på så vis styra sådan epost till en mapp som exempelvis heter "skräp".

Men vissa av våra kunder får en stor mängd sådana mail och det upplevs som mycket störande.

Vårt nya spam-filter innebär att epost som skickas till Er, filtreras av hela sex olika spamfilter som är ett av de mest avancerade på marknaden idag. Om inte eposten klassificeras som SPAM sänds den vidare till mottagaren.

Det bästa sättet att se fördelarna med vårt nya avancerade spamfilter är att testa det. Därför erbjuder vi Er att testa spamfiltert gratis i 10 dagar!

Det enda Ni behöver är att maila ämnet "spam" till support@nmu.nu och ange vilka epostkonton ni önskar aktivera. Eller använd formuläret nedan och beställ.

Om Ni väljer att fortsätta med spamfiltret efter en veckas provtid, kommer det att kosta enligt följande två alternativ.

AlternativPrisPeriod
1 15kr per konto/mån 12 månader
2 10kr per konto/mån 36 månader
3 Prova gratis 10 dagar
Minsta antal konto är 5st.


Företag:*
Ev Kundnummer:
Namn:*
Telefon:*
E-post:*
Välj Alternativ:*
Meddelande:
Jag godkänner NMU AB´s villkor, samt försäkrar att jag har myndighet att lägga beställningen då den anses som bindande."

Alla priser är ex moms.
Allmänna Villkor