VisionSedan 1999 har jag haft en idé om att sätta kunden i fokus genom ett personligt och kompetent engagemang. Jag har alltid trott på att ett närmare förhållande skapar ett långsiktigt samarbete som ger en "win-win" situation.

Det är därför vi har satsat på en närmare kontakt via personal, istället för att endast finnas tillgängliga på Internet och låta kunden göra allt själv. Men det är klart att vi i dessa dagar har en alltmer krävande och kunnig kund som ibland vill kunna göra ändringar själv. Således har vi även möjligheten att erbjuda detta.

Via vår support hoppas jag Ni får hjälp och vägledning av våra experter. De är mycket kunniga och har instruktioner om att hjälpa till med allt, även sådant som kanske ligger lite utanför Era tjänster hos oss. Vår filosofi ska inte vara att "det kan vi inte hjälpa till med". Snarare tvärtom. Det ska kännas att man får hjälp och service när man ringer hit.

Idag har domäner blivit en riktigt viktig del av ett företags profilering och räknas av många nästan lika viktigt som varumärken.

Därför har vi som professionella domänkonsulter tagit fram olika strategier som kan hjälpa Ert företag att öka Er närvaro på nätet, samtidigt som de immateriella rättigheterna skyddas.

Vi vill att våra kunder ska känna att de åker första klass.

Så luta Er tillbaka och låt oss ta hand om det vi är bra på, så att Ni kan ägna Er dyrbara tid att göra det Ni är bäst på!


Adam Johansson
Verkställande Direktör