Är du förberedd inför framtidens utmaningar?

Är du förberedd inför framtidens utmaningar?

Lyssna på vår webinar Läs mer på

Anmäl dig till vårt webinar där vi informerar om de nya toppdomänerna med fokus på bevakning av era varumärken. Vi börjar kort med att gå igenom status för de nya toppdomänerna. Därpå följer en genomgång av de nyheter för varumärkesinnehavare när det gäller att bevaka och skydda sina varumärken i de nya toppdomänerna med fokus på Trademark Clearinghouse.

Vi börjar med att hålla webinar vid två tillfällen: 4 april kl. 14:00 och 11 april kl. 10:00. Anmälan sker via formuläret här intill.

Hör gärna av er om ni har några frågor om webinaret, om ni önskar ett webinar på annat språk än svenska eller om ni vill att vi kommer och informerar på plats hos er.


Vill du att vi ska kontakta dig gällande nya toppdomäner eller Trademark Clearinghouse, vänligen fyll i formuläret till höger. Våra experter inom området kommer att kontakta dig så snart som möjligt!

Blogg

Ett riktigt spännande år
för domännamn
12 mars 2013

2013 är ett oerhört spännande år för oss som är intresserade av domäner. Dels kommer de första nya toppdomänerna att lanseras och dels har .SE kommit överens med WorldNames, Inc. om att ansvara för teknisk drift och administration av toppdomänen .nu . Det senare tror jag kommer ha störst inverkan på oss svenska Internetanvändare.

Få tvister om
.se-domännamn
31 januari 2013

Vid registrering av domännamn är det ”först till kvarn” som gäller – den som först ansöker om en ledig domän får den utan förprövning. Om du tycker att någon annan har registrerat ett domännamn du själv har rätt till går det att överklaga i efterhand genom ett så kallat alternativt tvistlösningsförfarande, ATF.

NyheterFler nyheter

Trademark Clearinghouse23 mar

Idag den 26 mars kl 13.00 öppnade Trademark Cleringhouse upp sitt system... Läs mer

Ny hemsida (www.portugalspecialisten.se)15 mar

Idag har vi äran att presentera ännu en webbsida. Denna gången har... Läs mer

Ny hemsida (www.justsmile.dk)8 mar

Vi har nyss lanserat en ny hemsida och profil för de danska... Läs mer