NMU
TRYGG HELHETSLEVERANTÖR AV DOMÄNNAMN SEDAN 1999
EN PROAKTIV DOMÄNBYRÅ
DIN DIGITALA VARUMÄRKESEXPERT
VI ÄR NORDISK MEDIA UTVECKLING
TJÄNSTER

NORDISK MEDIA UTVECKLING

En domänbyrå med fokus på säkerhet och personlig service. Domännamn är mycket mer än bara IT, därför arbetar vi med domännamn utifrån ett PR, IP och IT perspektiv. Det betyder att vi kan hjälpa till med helheten och ge våra kunder bra råd och göra rätt saker i rätt ordning. Med teknik och drift av både DNS och webbhotell inhouse, är vi en unik helhetsleverantör för de som ställer höga krav på trygghet online.

KOSTNADSFRI BESIKTNING AV DOMÄNNAMN

Har ni rätt domännamn på rätt marknad?

Är domännamnen samlade på ett ställe?

Har domännamnen korrekta kontaktuppgifter enligt ICANNs regelverk?

Åker någon snålskjuts på era digitala varumärken?

Är ni föremål för typosquatting, cybersquatting, eller Spoofing?

Hur ser IT säkerheten ut för er DNS lösning?

Är ni skyddade mot ”man in the middle”-attacker?

NMU ANYCAST
Säkerställ snabb och pålitlig åtkomst till din webbplats med Anycast DNS! Denna teknologi använder en unik routingmekanism för att dirigera användarnas förfrågningar till den närmaste och mest tillgängliga servern. Resultatet? Ökad hastighet och minskad latens för en överlägsen användarupplevelse. Anycast DNS minskar risken för DDoS-attacker och förbättrar lastbalanseringen över ditt nätverk. Oavsett var dina användare befinner sig ger Anycast DNS dem tillgång till din webbplats med optimal prestanda. Uppgradera till Anycast DNS idag och gör din webbplats snabbare och mer tillförlitlig än någonsin!
Läs mer!
HOS NMU FÅR DU

Säker Förnyelse
SÄKER FÖRNYELSE

Support
SNABB SUPPORT

DNSSEC
DNSSEC


4 DNS 4 NÄT IPV6

Kontakt
FAST KONTAKT

Domänförsäkring
DOMÄNFÖRSÄKRING

ACKREDITERAD REGISTRAR
Ackrediterad registrar

Vi är ackrediterat ombud/registrar för toppdomänen för Sverige och våra nordiska grannar, Danmark, Finland och Norge, samt .nu. Att vara ackrediterade innebär en trygghet för våra kunder som ställer höga krav på både teknik och etik. Det betyder att våra kunder vet att det inte finns andra mellanhänder mellan sig och sina domännamn. I dagens uppkopplade värld är domännamnet basen för kommunikation via hemsidor och e-post och det är många som erbjuder domännamnsregistrering och andra relaterade tjänster. Därför är det viktigt att välja en leverantör som följer regelverk och har kompetens inhouse.

Kundintryck

”Hos oss på Fastighets AB L E Lundberg ingår en rad olika varumärken och hemsidor då vi förutom bostäder och kontor även förvaltar köpcentrum på flera orter. För oss är det viktigt att ha kontroll över dessa domännamn så att vi fortsätter äga dem, men också veta när det finns möjlighet att köpa nya domännamn inom vårt område.Detta hjälper NMU oss med. De ser till att våra befintliga domäner förnyas i rätt tid och ger oss också råd kring vilka vi borde äga och när dessa blir lediga. Med NMU som samarbetspartner behöver vi aldrig vara oroliga att något ska gå fel när det kommer till våra domäner.”

Jessica Ohlsson
Kommunikatör
Fastighets AB L E Lundberg

Lundbergs

DOMÄNNAMNSPARTNER

”Advokatbyrån Gulliksson har sedan 2004 samarbetat med NMU som vår domännamnspartner för våra kunder som behöver en kompetent leverantör som inte bara kan domännamn och dns utan levererar tjänsterna snabbt, tryggt och professionellt. Vi är en av Sveriges ledande advokatbyråer på frågor som rör immaterialrättigheter och varumärken. Vår verksamhet inkluderar bl.a. att skydda och kommersialisera immaterialrättigheter och varumärken och att försvara dessa i domstol. Vår verksamhet kompletterar således NMU:s verksamhet väl då NMU har expertis och fullservice när det gäller domännamnsregistreringar av namn och varumärken.”   Läs mer

Hans-Anders Odh
Partner
Advokatbyrån Gulliksson AB

Advokatbyrån Gulliksson
NÅGRA KÄNDA VARUMÄRKEN SOM LITAR PÅ OSS
Varumärken