NMU

WORDPRESS

Världens mest populära content management system (CMS) är WordPress.

Låt oss förvalta din webbplats

WordPress. Lägger du ner onödigt mycket tid på att försöka hålla liv i er hemsida, uppdatera den eller att installera plugins? Många drar sig för att göra allt detta, vilket resulterar i att många hemsidor inte har uppdaterats på åratal. Och ibland tänker man ”hur svårt kan det vara?”. Det kan faktiskt vara ganska invecklat när man ska in och rota i CMS-program och tillhörande koder. Tanken är god, men ta inte vatten över huvudet. Risken finns att man gör allvarliga fel som sedan kan påverka hela hemsidan negativt, vare sig man vet det eller inte. Så var inte dumsnål mot dig själv. Anlita någon som kan och vet hur webben fungerar. Vår webbutvecklare har över 10-års erfarenhet. Låt oss övervaka och sköta din webbplats så kan du fokusera på innehållet på hemsidan eller på din kärnverksamhet.

NMU WORDPRESS

Världens mest använda och populära CMS. Bara det talar för sig själv. Men andra saker som gör WordPress så bra är: det är användarvänligt, en uppsjö av plugins, superbra support, mobilanpassat, Google-vänligt. Man kan ju ställa sig själv frågan: skulle företag som Microsoft, Facebook och Disney använda sig av WordPress om det inte är så bra? Självklart inte. Använder du WordPress? Om inte, ta kontakt med vår expert så kan vi se hur möjligheterna ser ut för er att gå med i världens mest populära CMS – WordPress.

BOKA SAMTAL MED VÅR EXPERT PÅ WORDPRESS

Jag heter Vladimir och brinner för WordPress. Enligt mig så är WordPress det bästa CMSet på marknaden. Varför? Slå mig en signal eller skicka ett mejl så förklarar jag varför.

Vladimir Trigueiros
VLADIMIR TRIGUEIROS
Utvecklare
vladimir.t@nmugroup.com | 0735 – 16 00 30