NMU

WORDPRESS

Världens mest populära content management system (CMS) är WordPress.

Låt oss förvalta din webbplats

WordPress är ett Content Management System (CMS), ett innehållshanteringssystem, som används för att skapa och bygga en blogg eller webbplats på nätet.
WordPress är ett av de populäraste open-source verktygen och används idag av miljoner av människor världen över.
Över 30 % av webben använder sig av WordPress, allt från hobbybloggar till de största webbplatserna för nyheter på nätet och så stora och välkända företag som Microsoft och Disney.

Vad är WordPress?

Kärt barn har många namn.
WordPress kan kallas för både Content Management System, CMS, publiceringssystem, innehållshanteringssystem, webbadministrationssystem och webbpubliceringssystem.
WordPress är en programvara som används för att lägga till texter, bilder, länkar och annat innehåll och hjälper dig att skapa en vacker webbplats, app eller blogg.
Med snygga teman, kraftfulla funktioner och full frihet att bygga den webbplats du vill ha är WordPress ett riktigt bra val av innehållshanteringssystem.
– WordPress är på en och samma gång både ovärderligt och kostnadsfritt.

Fördelar med WordPress

Med sin flexibla kod, oändligt med plug-ins och många färdigbyggda lösningar kan din webbplats anpassas för just dina unika behov.
WordPress ger dig bland annat:

  • Anpassningsbar design
  • Hög prestanda
  • Hög säkerhet
  • Kraftfull hantering av media
  • Responsiva webbplatser för mobil

En annan viktig sak med WordPress är att det är open source, eller öppen källkod, som det heter på svenska och kan laddas ner kostnadsfritt.
WordPress är även SEO-anpassat och enkelt att arbeta med.

WordPress – flexibelt och utbyggbart

En av anledningarna till att WordPress är så populärt, flexibelt och utbyggbar är separationen mellan design, innehåll och funktionalitet.
Du kan lätt ändra utseende på din hemsida genom att byta ut eller modifiera ditt tema, lägga till ny funktionalitet genom att installera ett plugin och enkelt hantera innehåll utan att behöva påverka utseende eller funktion.
Du kan till exempel lägga till e-handelsbutiker, e-postlistor, forum, gallerier, statistik och mycket mer.
Det finns idag över 45000 plugin och 3900 teman tillgängliga via wordpress.org. samt en uppsjö av tredjeparts-tillverkare av plugin och teman över hela världen.
Användarantalet och marknadsandelen av WordPress fortsätter hela tiden att öka, samtidigt som organisationen och processen för att vidareutveckla plattformen förbättras.

WordPress – flexibelt och utbyggbart

Lägger du ner onödigt mycket tid på att försöka hålla liv i din hemsida, att uppdatera den eller att installera plugins?
Många drar sig för att göra allt detta, vilket resulterar i att många hemsidor inte har uppdaterats på åratal.
Det kan dessutom vara ganska invecklat att själv gå in och rota runt i CMS-program och tillhörande koder.
Låt oss övervaka och sköta din webbplats så kan du fokusera på innehållet på din hemsida eller på din kärnverksamhet istället.
Vår webbutvecklare har över 10-års erfarenhet och vet hur CMS-program som WordPress fungerar.
Ta kontakt med vår expert så hjälper vi dig med WordPress.

NMU 🖤 WORDPRESS

Världens mest använda och populära CMS. Bara det talar för sig själv. Men andra saker som gör WordPress så bra är: det är användarvänligt, en uppsjö av plugins, superbra support, mobilanpassat, Google-vänligt. Man kan ju ställa sig själv frågan: skulle företag som Microsoft, Facebook och Disney använda sig av WordPress om det inte är så bra? Självklart inte. Använder du WordPress? Om inte, ta kontakt med vår expert så kan vi se hur möjligheterna ser ut för er att gå med i världens mest populära CMS – WordPress.

BOKA SAMTAL MED VÅR EXPERT PÅ WORDPRESS

Jag heter Vladimir och brinner för WordPress. Enligt mig så är WordPress det bästa CMSet på marknaden. Varför? Slå mig en signal eller skicka ett mejl så förklarar jag varför.

Vladimir Trigueiros
VLADIMIR TRIGUEIROS
Utvecklare
vladimir.t@nmugroup.com | 0735 – 16 00 30