Internet MonitoringInkluderar er varumärkesbevakning hos ert juridiska ombud även bevakning av Internet?

Inkluderar er Sociala nätverks strategi även bevakning av andra kanaler på Internet?

Letar ni efter en samlad tjänst där ni kan bevaka om någon olovligt använder er logotyp, säljer kopior av era produkter, talar illa om er i de sociala medierna eller olovligt säljer partier av era produkter på auktionssajter?


NMU erbjuder er ledande spetskompetens på området Internet monitoring och outsoursar tjänsterna oavsett om Ni har Er domänportfölj hos NMU eller inte.
Områdena kan delas in i följande:

• domain name monitoring ®
• internet content watch ®
• auction watch ®
• logo watch ®


Domain Name Monitoring
®
På samma sätt som man globalt kan bevaka Ert traditionella varumärke, kan Ni få bevaka vilka varianter av Era domäner som är registrerade världen över.

Även om domänregistrering i sig själv är ett viktigt första steg i att förhindra missbruk av Ert namn på Internet, är det inte realistiskt att registrera varje tänkbar domän i varje land.
Nästa viktiga skydd är Domain Name Monitoring ®.Spetskompetens inom Internet Monitoring
Vi har de rätta verktygen att upptäcka hur ert namn exponeras på Internet i form av text eller logotype i form av bild. Vi letar i alla källor och det finns nästan inga begränsningar.
Även om det är en nål i en nålstack vi letar efter, så hittar vi den. Ju tydligare ni är med vad ni letar efter, desto bättre filtrerar vi informationen och ringar in det som utgör ett hot för just ert företag eller era kunder.

Vilka har nytta av tjänsterna?
Marknadsansvarige, IT-chef, eller annan domänansvarig på ett stort eller medelstort företag eller koncern. Varumärkesavdelningar på stora och medelstora företag. Juridiska ombud såsom patentbyråer, affärsjurister, marknadsjurister och bolagsjurister samt IP-Konsulter