Webhosting


Våra webhotell har alltid kännetecknats av support och service. Plats för att lägga upp sitt innehåll på webben är i princip likadan hos alla leverantörer - men det är bara det att vi anstränger oss lite extra.Sedan 2000 har vi erbjudit webhotell i både Linux- och Windowsmiljö. Vi har aldrig haft några startavgifter eller andra dolda avgifter och erbjuder kostnadsfri support som med tiden har blivit mycket uppskattad och känd.

Våra servrar befinner sig i en serverpark i Malmö och har självklart vad som krävs i både drift och säkerhetsaspekt. Det görs backup dagligen och servrarna står i 2 separata nät för bättre driftgång.

I alla våra paket ingår epost samt även webmail för att Ni som kund alltid ska ha möjlighet att nå Era e-brev oavsett var Ni befinner er. Statistik ingår givetvis också för att lätt kunna läsa av besökare och trafik.

Det enda som skiljer Linux och Windows är att det krävs ett Windowspaket för att kunna lägga upp hemsidor kodade i ASP. Databasfunktion finns att köpa till båda men heter MySQL till Linux och MSSQL till Windows.

Vi erbjuder 3 olika storlekar på webhotell för de 2 plattformarna.
Se närmare under flikarna
webhotell linux ochwebhotell windows.
För de mer krävande med särskilda önskemål med större utrymme ber vi i så fall att kontakta oss.

Välkommen till ett bekvämt och tryggt val!