NMU

SEO

SEO hjälper dig att maximera din synbarhet på internet samt ranka högre och bättre på Google och övriga sökmotorer. Allting är mätbart för optimering.

SEO – KLASSISK SEO HJÄLPER DIG ATT RANKA BÄTTRE

Med hjälp av SEO så ser vi till att du når ut till dina specifika målgrupper.

VAD ÄR SEO?

Enkelt förklarat så går SEO ut på att du skall:

Bli synligare på Internet
Hamna så högt upp som möjligt i de organiska sökresultaten (det vill säga icke köpt trafik, på såväl Google som övriga sökmotorer)
Få ökad trafik till din hemsida och därmed också möjligheten att få fler kunder/fler affärer/högre intäkter.

SEO är ett engelskt begrepp och står för Search Engine Optimization, därav förkortningen. I Sverige så är sökmotoroptimering det vanligaste namnet.

Syftet med en SEO Optimering är att din sajt skall hamna så högt upp som möjligt i de organiska sökresultaten, det vill säga icke köpt trafik, på såväl Google som övriga sökmotorer.

De mest använda sökmotorerna i Sverige är idag Google, Bing och Yahoo.
Det är Google som står för lejonparten av trafiken sökningarna genererar.

VAD ÄR VITSEN MED SEO?

Varför bör man sökmotoroptimera?

Någontingannat som sökmotoroptimering också fokuserar på är att erbjuda resultat som är relevant för en sökare, baserat på deras nuvarande plats. Det ökar dina chanser att nå ut till ny kunder lokalt.

Omsorgsfull sökordsanalys och sökmotoroptimering tillsammans med väl genomtänkt och intresseväckande innehåll är vad som gör att din webbsajt syns i Googles organiska sökresultat.
Det är viktigt att du kommer ihåg att sökmotoroptimering inte är en engångsföreteelse.

SEO är ett långsiktigt arbete. För att öka och/eller bevara dina placeringar i rankingen i sökningarna så gäller det därför att kontinuerligt fortsätta att optimera din sajt.

KLASSISK SEO ÄR GRUNDEN TILL FRAMGÅNG

Om du vill maximera din synbarhet på internet och nå ut till just dina specifika målgrupper och kundsegment så kräver det grundligt och grundläggande arbete med sökmotoroptimering. Det gäller att nå ut genom mediebruset och synas där kunderna finns.

Vi på NMU arbetar med sökmotoroptimering, vi vet vad som krävs för att få indexering. Sökordsanalys och sökmotoroptimering tillsammans med väl utformat innehåll gör att din sajt syns i Googles organiska sökresultat, vilket faktiskt är viktigare än all annonsering.

NMU HJÄLPER DIG ATT BLI FRAMGÅNGSRIK MED SEO

Digital marknadsföring och klassisk SEO går hand i hand när det gäller att nå igenom mediebruset och bli synlig för kunderna.

NMU är en modern SEO byrå med dedikerade specialister, alla med spets inom just sitt område. Vi vet vad som krävs för att lyckas med digital marknadsföring på Internet och arbetar både brett och fokuserat med SEO.

Tillsammans så har vi har hjälpt små och stora företag med att synas där kunderna finns.

Vi hjälper dig att anpassa din digitala närvaro och dina digitala tjänster, både till kundens behov och sökmotorernas krav.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med din digitala marknadsföring.

VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Våra tjänster inom SEO:

Sökordsanalys
Kontoanalys
Konkurrentanalys
Sökmotoroptimering/SEO Optimerinhg
Väl anpassat och intressant innehåll
SEO design

Vad kan man göra för att förbättra sin sajt?

Minimera laddningstiden på din webbplats
Komprimera dina bilder
Skaffa SSL certifikat
Lägg stort fokus på innehåll
Se till att ha en mobilanpassad webbplats

NMU GROUP FÖRVALTAR DITT DOMÄNNAMN

När ni ska köpa/registrera en domän, så gäller det att hitta ett unikt namn för just er domän som ingen annan redan har registrerat.

Dessutom så bör ni säkra upp de olika toppdomänerna för länder eller geografiska områden där ni har er verksamhet.

Våra domänexperter, med 20 års erfarenhet, hjälper er att göra en nulägesanalys av era behov och förutsättningar och hjälper er sedan att registrera rätt domännamn – på rätt marknad – för just er verksamhet.

Oavsett om ni är en organisation eller koncern, ett IT bolag eller konsulter som hjälper era kunder med att förvalta deras domännamn, så är ni varmt välkomna att kontakta oss.

Vi hjälper er eller era kunder med såväl domännamn som SEO.