Schysta villkor för era domännamn

”Acceptera villkoren nedan för att gå vidare.” Sådana här texter kan se lite olika ut men vi stöter ofta på dem i appar och på andra ställen. Om vi ska vara helt ärliga, hur många gånger läser man igenom villkoren, eller det finstilta? Tyvärr kanske inte så ofta som man borde.

Domänvärlden har tyvärr haft ett ganska dåligt rykte om sig. Varför? För att domänskojare ringer upp företag och lurar dem till att gå med på avtal med inte så schysta villkor. Tyvärr händer det också att seriösa företag inom domänvärlden skyltar med ett fint erbjudande för att locka åt sig kunder. Det kan se hur bra ut som helst och fungera smärtfritt fram till dagen då ni vill flytta till en annan leverantör. Sen kan det bli problem.

Hur gör vi på NMU? Vi vill att våra kunder ska vara kunder hos oss för att de själva vill det, inte för att vi tvingat dem till det. En så enkel sak som uppsägningstid på 30 dagar kan verka självklart men det är det långt ifrån alla som erbjuder. Vi erbjuder det.

Har ni schysta villkor i dag? Prata med oss på contact@nmugroup.com så kan vi titta igenom det tillsammans med er så att ni får schysta villkor även på era domännamn och er hosting.

Hosting