Etik och moral

Ofta när man stöter på någon orättvisa så kan man bli extremt frustrerad över situationen. Man börjar undra hur folk kan bete sig på ett visst sätt, och dessutom kan man börja ifrågasätta vissa leverantörer. Hur kan de ställa sig bakom ett agerande som så solklart är fel?!

Hur jobbar vi på NMU med etik och moral?
Det finns vissa självklara branscher som vi har valt att inte jobba med. Förutom detta så är vi väldigt noggranna när ett företag eller privatperson vill registrera ett domännamn. Vi kollar alltid upp så att den som vill registrera inte gör intrång på 1) någon av våra kunders namn eller varumärken 2) någon annan som har ett registrerat namn eller varumärke under samma lydelse och i samma klass.

Hos många gör-det-själv leverantörer går det att registrera vilka domännamn som helst, vilket kan innebära att du gör intrång. Det kan bli en dyr och tråkig historia för dig som vill registrera ett domännamn. Därför är det bra med rådgivning.

För dig som är kund hos oss innebär det att du kan känna dig trygg. Det här arbetssättet går hand i hand med ett av NMU’s ledord: hängivenhet. Vi är hängivna våra kunder.

Prata med oss på contact@nmugroup.com för att se vad vi kan göra för att bli er nya leverantör av domännamn.